perjantai 19. heinäkuuta 2013

#1 Tehojunnuvalkku ja eka postaus


No niin nytpäs minä aloitin tämän bloggaamisen.
Minä lähdin viime keskiviikkona 17 päivä tehovalmennukseen Nummi-pusulaan Helmin ja Thatsyn kanssa.
Ensimmäisen valkun aihe oli istunta mikä ei mennyt ihan nappiin Helmin kanssa. Helmi siis alkuverkassa possuili ja lähti käsistä, joten kysyin ratsastuksenopettajalta että haluisiko vähän kokeilla Helmiä. Loppu tunnista kapusin itse sitten selkään ja Helmi meni tosi hienosti.


Seuraavan valmennuksen aihe oli koulu.Koulu meni tosi hyvin Helmin kanssa. Olin tosi tyytyväinen poniin, kun se meni jopa välillä muodossa. Sitten minä ja 2 kaveria liikutettiin Thatsy. Me hypättiin pieniä esteitä.














                   
                             



Seuraavana päivänä eli torstaina oli lännenratsastusta. Tunnilla harjoiteltiin peruuttamistä, kääntymistä ahtaassa paikassa ja portin avaamista. Helmi oli tosi mukava ei kä edes pelännyt porttia ja se portin avaaminenkin oli helppo nakki. Kun toiset teki tehtävie niin muut sai ratsastaa itsenäisesti. Minä laukkailin Helmin kanssa pääty ympyrällä ja Helmi oli hieno.

                                                         


Iltapäivällä oli estevalmennus joka ei mennyt niin kuin piti. Alku tunnista Helmi oli rento ja kiva ratsastaa, mutta sitten tuli kauhea kaatosade ja rakeitakin tuli. Kun sade oli ohi niin kaiken huipuksi raviradalla meni ravuri ravikärryjen kanssa sitä hän, sitten Helmi pelkäsi ja lähti aina käsistä, kun kärryt meni ohi. Muuten tehovalmennus oli tosi kiva. Tässä tää sitte oli ja muistakaa kommentoida. :)

/Krisu :D





3 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyviltä nää sun kirjottelus, lisää vaa tämmösii!!
    Noi kuvat on niin söpöi :3
    Otitteks te yhtään videoit ku sä ratsastit siell leirillä?? Koska olis kiva nähdä joku video missä ratsasta Helmin kanssa!!<3

    VastaaPoista
  2. Kiitos :D Valitettavasti ei ole videomateriaalia.
    Tehdään lisää tälläisiä :)
    T: Krisu

    VastaaPoista
  3. Ois kiva jos tekisit videopostauksia, tai vaikka May Dayn? (:: Kiva postaus.

    VastaaPoista